dimarts, 28 de març de 2017

Sortida a la Fundació Miró


El passat dimarts dia 21 de Març, els nens i les nenes de P4 vam anar d'excursió a Barcelona. Primer de tot vam fer una visita a la Fundació Miró, on vam poder descobrir algunes obres d'aquest magnífic artista. Acompanyats per les educadores de la Fundació, vam fer diferents activitats relacionades amb les obres que anàvem descobrint. Ens va agradar moltíssim l'experiència!
Després, vam tornar a l'autocar que ens va portar al Parc de Joan Miró, al costat de la plaça Espanya. Vam dinar i vam estar jugant al parc i llençant-nos en la tirolina que hi ha allà. Vam gaudir moltíssim! 
Més tard, teníem pensat anar a veure l'escultura de Miró que hi ha al parc: "La dona i l'ocell". Havíem portat ceres de colors i fulls per poder fer un dibuix de l'escultura al natural, però quan vam arribar, resulta que estava tot en obres i només vam poder veure-la de lluny. Però, per finalitzar la sortida, vam viure una cosa que no esperàvem!! Estàvem passant per davant del parc de bombers i... de sobte es va obrir la porta!! Els bombers, molt amables, ens van ensenyar els seus cascs i la seva roba i fins i tot ens van deixar emprovar-nos-la! Vam "al·lucinar"! Va ser un dia molt maco i vam aprendre un munt de coses del nostre estimat Miró. En les properes setmanes seguirem treballant l'artista aprofundint més en les tècniques que feia servir i en les seves obres més característiques.

 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada