divendres, 24 de febrer de 2017

Setmana cultural. L'Edat Mitjana ha tornat!


La setmana passada va ser molt i molt especial per tots els nens i nenes de P4. Vam veure com la nostra estimada escola anava canviant i canviant i cada cop semblava més un castell de l'Edat Mitjana. Ens vam convertir en princeses, prínceps, cavallers i "cavalleres", vam aprendre un munt de coses sobre com vivien aquests personatges i com eren els castells d'aquella època.

Cada nivell de l'escola va aprendre un ofici dels molts gremis que hi havien en aquella època. Els nens i nenes de P4 ens vam convertir en SABONAIRES: els artesans que feien sabó per vendre'l cada dia al mercat. 
Les nostres classes es van emplenar d'aromes de flors i herbes aromàtiques durant uns dies i, arribat divendres a la tarda, vam treure els nostres productes per vendre'ls a tothom que va venir a la Fira Medieval que es va organitzar a l'escola. Els diners recaudats van ser destinats a DISMA (Associació pro-disminuïts psíquics del Masnou).

Va ser una setmana inoblidable i volem compartir amb vosaltres alguns moments que vam viure plegats durant aquells dies.


 


 Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada