divendres, 3 de juny de 2016

TREBALLEM PER RACONS

Durant aquest curs els Avions i els Dracs hem après molt! Les activitats que ens han agradat més i amb les quals hem treballat dos cops per setmana i sempre en petit grup han sigut les que hem fet a les sessions de RACONS DE TREBALL.

Tenim els RACONS DE MATEMÀTIQUES! Amb escuma d'afaitar hem fet la grafia del número 1, 2 i 3... molt divertit! Classificacions, seriacions amb joguines i també de figures geomètriques per tota la classe. Hem jugat amb els blocs lògics i els nostres tres daus per saber la mida, color i forma que hem de buscar. En aquestes sessions, un dels grups marxava a l'aula d'Informàtica amb l' Ana, la mestra especialista.

Després tenim els RACONS DE LLENGUA! En aquestes estones hem après a reconèixer el propi nom i els dels companys i companyes amb els referents de la classe, com també amb les lletres magnètiques i les pissarres per poder escriu-re 'ls.  També ens hem divertit jugant a buscar objectes amb el joc de taula "El Lince". Un altre grup de nens i nenes escoltaven un conte a l'ordinador per, després, representar-ho en paper mitjançant un dibuix. Els contes que hem treballat han estat: "La gallineta rossa" , "El ruc savi i la lletra A" i " Rínxols d'or".
Hem millorat el nostre traç amb les làmines de grafisme resseguint línies verticals, horitzontals, circulars, espirals...
I, per últim, també teníem l'ajuda de la Teresa, la mestra d'Audició i Llenguatge, per treballar les pràxies, és a dir, exercicis que es fan amb els òrgans buco-fonadors per tal d'enfortir, tonificar i exercitar la mobilitat dels llavis, llengua i /o mandíbula. Aquests exercicis es fan amb l'objectiu d'entrenar els òrgans citats anteriorment que estan directament relacionats amb la producció de diferents sons de la parla, contribuint, així, a la millora d'aquesta. 
 
Aquí teniu un recull de fotos de tots els racons de treball que us hem explicat!
 


Els divendres a la tarda, a més, hem realitzat sessions de RACONS DE JOC SIMBÒLIC i hem treballat també, en petit grup, el RACÓ D'EXPERIMENTACIÓ fent servir la taula d'experimentació que tenim a l'escola. Hem pogut aprendre jugant a les nines, als cotxes, a la cuineta, als animals, als metges, etc. 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada