dilluns, 2 de novembre de 2015

LA TARDOR I LA CASTANYADA

Ja portem setmanes treballant aquesta estació: coneixent els colors, els elements més característics, etc. Hem estat fent moltes activitats: hem muntat un racó a la classe, hem pintat fulles amb els dits, hem estampat la nostra mà i braç, hem experimentat amb els colors de la tardor fent servir papers de cel·lofana, hem decorat el vestíbul i el passadís de l'escola, entre d'altres activitats. També estem aprenent una dita, un poema i cançons de la tardor. Segur que ja ens heu escoltat a casa!
I, finalment, va arribar la "Festa de la Castanyada". Què bé ens ho vam passar! Pel matí vam poder gaudir de tres contes representats per les mestres d'Infantil: "El Menjapors", "Allà on viuen els monstres" i "La bruixa Mandarina". Eren contes de por però vam ser molt valents i no ens vam espantar gens! Fins i tot, ens van ajudar per si alguna vegada tenim por a casa. 
A la tarda, vam celebrar la festa de la Castanyada tots junts al pati. Cada cicle va cantar i ballar una cançó tradicional d'aquesta festa tan especial. Ed. Infantil vam ballar i cantar la cançó de "La Castanyera". 
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada